GRATIS CONSULT? BEL +31 6 407 09 075 of MAIL INFO@ALL4ESTHETICS.COM

Laser ontharen

All 4 Esthetics: Experts in Laser ontharing

Ongewenste haargroei is een bekend en algemeen probleem. Bij tijdelijke ontharingsmehodes zoals scheren, waxen en epileren worden de klachten van een geirriteerde huid of ingegroeide haartjes vaak verergert.

Bij all4esthetics bieden wij u graag een effectieve en duurzame oplossing tegen uw ongewenste haren en of overbeharing.

Gezien de diversiteit in haarkleur, haardikte en huidkleur bieden wij bij All4Esthetics voor ieder type een passend systeem voor het duurzaam ontharen. Na een intake zullen wij samen met u de juiste behandelmethode bespreken.

laserimpulsen

Laser ontharen met de Diode
All4esthetics werkt met de diode laser welke wereldwijd beoordeeld wordt als de top op het gebied van definitief laser ontharen. Patienten omschrijven de Diode laser als snel, comfortabel en effectief.

Hoe werkt de Diode Laser
De Diode laser geeft een gebundelde energiestraal met een golflengte van 810 NM (nanometer) door aan de dieper geleden haarwortels. Deze absorberen de diode laserenergie die wordt omgezet in warmte en de  groeicellen van de haartjes vernietigt. Het is een zeer effectieve methode voor dik en veel haar of donkere huid. Ook in het gezicht zijn de resultaten goed. Het unieke handvat koel systeem van de diode laser zorgt voor bescherming en koeling van de huid tijdens het laserontharen.

Deze methode is ook geschikt voor getinte en negroïde huidtypes

IPL en SHR
Onze kliniek is tevens uitgerust met de meest moderne technologie op het gebied van IPL en SHR namelijk het Super Hair Removal System ook wel bekend als het lichtflitsen. De IPL(Intense pulsed light) wordt als vrijwel pijnloos ervaren en verwijdert het haar permanent in gemiddeld 6-8 behandelingen.

Hoe werkt het SHR systeem?
Voor de lichte huid en fijn haar met weinig pigment is de SHR een zeer geschikt systeem. Daar waar andere lasers niets doen zorgt de SHR met zijn 3000W voor het gewenste resultaat. SHR is een divergerende lichtbundel met een bereik van variabele golflengte van 640-1200NM.

MEER INFO / AFSPRAAK MAKEN