GRATIS CONSULT? BEL +31 6 407 09 075 of MAIL INFO@ALL4ESTHETICS.COM

FAQ

Veel gestelde vragen

Is laserontharen veilig?
Ja, bij onze experts bent u in goede handen. Het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van laser is veilig. Bij All 4 Esthetics zijn wij gespecialiseerd in laser ontharing, het is ons dagelijks vak. Elke professional volgt regelmatig opleidingen in de nieuwste technieken van laserepilatie. Uw veiligheid is bij elke behandeling gegarandeerd.

Mag ik in de zon of zonnebank?
Wij adviseren u om twee dagen voor en twee dagen na de behandelingen het te behandelen lichaamsdeel niet bloot te stellen aan zon. Ook het gebruik van de zonnebank of zelfbruinende crèmes wordt afgeraden omdat er dan gemakkelijk vlekken op de huid kunnen ontstaan.

Is laser ontharen definitief?
Momenteel is er geen enkele methode die 100% ontharing garandeert. Ongeveer 90% van de ongewenste haargroei verdwijnt, het restant kan door middel van een halfjaarlijkse of jaarlijkse herhaling worden verwijderd.

Is laserontharen voor iedereen geschikt?
In de meeste gevallen wel. Hoe groter het verschil tussen haarkleur en de huidskleur, des te beter is het resultaat. Klanten met haren die geen pigment bevatten zoals blonde, grijze en rossige haartypes, zullen meer behandelingen moeten ondergaan.

Mag ik cosmetica of deodorant gebruiken voor een laserbehandeling?
Nee, het te behandelen gebied moet op de dag van behandeling vrij blijven van make-up, cosmetische producten of deodorant.

Hoeveel laser behandelingen heb ik nodig?
Het aantal laser behandelingen varieert per persoon, haardikte, huidskleur en de te behandelen plek. Er zijn tussen de 6 en 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen is een pauze nodig van telkens 4 weken. Tijdens de gratis intake zullen wij u adviseren over het aantal benodigde behandelingen.

Mag ik harsen of epileren voor en na de behandeling?
Vanaf zes 6 weken voordat u start met ontharen tot na de laatste behandeling mag u niet harsen of epileren. Scheren of ontharen met een ontharingscrème mag dus wel. Zorg er wel voor dat u maximaal 24 uur voor de behandeling onthaart zodat er geen haar of stoppels zijn.(

Wat gebeurt er met mijn huid na de behandeling?
De huid kan rood worden in verband met de warmteontwikkeling van uw huid. Dit is tijdelijk en verdwijnt binnen enkele uren. Dit zijn normale huidreacties en duiden erop dat de behandeling effectief is geweest. Ongeveer 2 tot 3 weken na de behandeling vallen de haren uit die zich in de groeifase bevonden.

Meest populaire te behandelen gebieden:

Benen ontharen
Oksels ontharen
Bovenlip ontharen
Bikinilijn ontharen
Armen ontharen
Buik ontharen

Rug ontharen
Schouders ontharen
Borst ontharen
Oksels ontharen
Buik ontharen
Bilnaad ontharen
Schaamstreek ontharen
Buikstreep ontharen
MEER INFO / AFSPRAAK MAKEN